SCT

Az EA Sim City sorozatának új tagja

INFO:

Fejlesztés alatt!

Friss topikok

Keress SIM-eket!

Lépj le SIM!

Google

Első tapasztalatok

2007.11.21. 15:27 - Da&Da

  

Megjött!



     A premierrel egyidőben ittthon is elérhetővé vált a játék, méghozzá teljes magyarítással! Azaz a DVD borítójától kezdve, a leíráson át, az egész játék magyarul kommunikál. Köszönet az EA magyar csapatának a munkáért! Néhány elgépelés és mellé fordítás becsúszott, de ennyi belefér. Kell is a magyarítás, mert elég bonyolult játékmenetet talált ki az új csapat, s ha kihívásként, azaz korlátozott pénzzel játszunk, akkor sok-sok információt kell begyűjteni, s ezeket szövegesen és remek ikonokkal közli a játék.

    A játékmenet. Mint írtam az előzőekben, aki a Sim City folytatását várta, (én is) az csalódott. Aki a Sim sorozatot ismeri és a Sim Cityvel is játszott, annak meglepetés, mert a kettőt ötvözték a készítők. Nem a várostervezésen van a hangsúly, bármennyire is ezt erőltetik a reklámok, hanem a Simek életét kell, most épületekkel, befolyásolni. Ahhoz, hogy játszani tudjunk először is szerezzünk be egy kissebb zseb atomerőművet, mert a gépigény még minimálisan is durva! Mindenféle "gyöny" nélkül is nehezen bánik el a grafikával egy minimumnál jobb gép. Volt amelyiken el sem indult! (Most teszteljük vele az EA Terméktámogatás ügyfélszolgálatát. Eddig 2 nap telt el a hiba bejelentése óta!) Minimális rendszer a DVDn feltüntetve: Windows XP/Vista Proci:XP 1,7GHz; Vista 2,4 GHz; Memória:  XP: 512 MB, Vista:1 GB; HDD: 2,1 GB; DVD: 4x; Video: 128 MB;(GForce FX5900,6800; Radeon 9600, X600) Hangkártya; DirectX 9.0c; Billentyűzet, Egér...s ez tényleg a nagyon minimum! Ezen is szaggatni fog a játékmenet teljes lecsupaszítás mellett! Viszont, ha  már van gép amin játszhatsz, a látvány kárpótol. A bemutatókban látott képek valósak és te is játszhatsz olyan minőségben!

    A beállításokra érdemes több időt fordítani. Aki nem játszott még hasonló 3D-s, perspektívikus mozgású játékban, annak kissé nehézkes lehet, vagy esetleg fordított(!) érzetű az irányítás. A maüben az x;y tengelyek irányát is lehet váltani. Kinek mi kényelmesebb. A kamerát érdemes szabad módra állítani, mert a nagyítást nagyon elrontották! Itt is látszik, hogy nem városépítő játék! Az utolsó piszokra is rázoomolhatsz, de globálisan szinte lehetetlen megnézni a várost!




A bejegyzés trackback címe:

https://simcity.blog.hu/api/trackback/id/tr58237049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása